Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

До Женеви завітав новий Volvo XC60

Цього року шведський автовиробник, підсилений інвестиціями з Китаю, продовжує розширювати свій модельний ряд і демонструє нове покоління середньорозмірного кроссоверу під назвою XC60. Новачок, як зовні так і у середині сильно нагадує старшого брата XC90, але на думку переважної більшості експертів, менші габаритні розміри придають позашляховику збалансованості та виразності.

На думку самовпевнених шведів, головним конкурентом для Volvo XC60 стане еталонний кроссовер - Audi Q5. Новачок побудований на модернізованій платформі флагманського позашляховика XC90, тому він отримав всі переваги «дорослого» автомобіля. Водночас, шведи стверджують, що XC60 наділений унікальним характером та індивідуальними налаштуваннями. Компактний Volvo XC60 має спортивні риси у зовнішності, які оцінять більш молоді покупці. На відміну від попередника, новачок виріс на 6 см у довжину та на 1 см у ширину, а колісна база підросла на рекордні 9 см.

На старті продажів всі модифікації кроссоверів XC60 отримають повний привід та 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей. Як і на XC90 молодший брат буде укомплектований лише 4-циліндровими моторами. Діапазон потужності дизельних двигунів D4 та D5 складатиме від 190 до 235 к.с. Гібридна версія XC60 T8 на 400 к.с. запропонована в якості топового варіанту. Пізніше шведи планують налагодити випуск агрегатів серії Т4 та D3, відповідно на 200 та 150 к.с. Наразі, виробник вивчає можливість встановлення на кроссовер 3-циліндрового двигуна та електромотора. Скоріш за все це пов’язано з необхідністю мати в запасі автомобіль який задовольняє жорстким екологічним нормам Євро6.

Також у переліку серійного обладнання кроссовера значиться пневматична підвіска та напівавтоматичний Pilot Assist та безліч інших систем безпеки та допомоги водію. В середині  XC60 збережено автентичну атмосферу автомобілів марки Volvo. Приладова панель, сидіння та матеріали обробки вже зустрічалися нам на XC90. Інтер’єр виявився настільки вдалим, що змінювати його найближчим часом не має ніякого сенсу.

Виробництво Volvo XC60 стартує у Швеції в квітні цього року, а перші серійні кроссовери надійдуть у продаж влітку 2017 року. Вартість базового XC60 складатиме 40 тисяч євро…

 

17.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

До Женеви завітав новий Volvo XC60

Політика конфіденційності